Wijn en spijs Spanje

Spanje kennen we vooral van de costa’s. Die zijn prachtig, maar het land heeft veel meer te bieden dan dat. Het is een trots land. Trots op zijn geschiedenis, cultuur, wijn en keuken. Ik heb er zelf 3 jaar gewoond. Spanje is meer dan de moeite waard om in rond te reizen en onderweg te genieten van mooie wijn en de regionale keuken. Zo’n rondreis kun je maken in mijn tuinkamer.

 

De Spaanse wijngebieden

Rioja, Ribera del Duero en Cataluña zijn wijngebieden, die je bij mij aan tafel zeker bezoekt. Een modern wijnland in de oude wereld met spannende en krachtige wijnen. Voor de proeverij Wijn en spijs Spanje selecteer ik minimaal 8 wijnen en mijn Spaanse vriendin zorgt voor de authentieke bijpassende hapjes.

 

Reserveren:

Wijn en spijs Spanje geef ik in mijn tuinkamer op doordeweekse avonden van 19.30 – 22.30 uur of bij wijze van lunch tussen 13.00 – 16.00 uur. Deze proeverij biedt plaats aan 8 tot 12 personen. Minimaal acht wijnen met bijbehorende hapjes uit eigen keuken worden geproefd. Het is een kennismaking met, of verdieping van je kennis van een wijnland dat ontegenzeggelijk in opkomst is. Het wordt een avond of middag waarover je nog lang zult napraten. Olé!

 

Reserveren? Mail info@proevenbijsyl.nl of bel 06 502 454 16