Proeven leer je zo

De proeverij voor beginnende wijnliefhebbers Proeven leer je zo is als een wereldreis. Ontdekken, beleven en genieten. Overal ter wereld wordt wijn gemaakt en door verschillen in klimaat, temperatuur en bodem zijn de smaken en kleuren van deze wijnen zeer uiteenlopend. Hoe weet je nu welke wijn je lekker vindt en bij welk gerecht of gelegenheid, je die het beste kunt drinken? Juist ja, door bewust te proeven!

 

Wijnproeven moeilijk?

Bij Proeven leer je zo maak je kennis met verschillende druivenrassen. Diverse wijnen komen op tafel, zowel witte als rode. Daarbij leer je op welke elementen je bij het proeven moet letten en wat goed of misschien minder goed bij je past. Moeilijk? Helemaal niet. Iedereen kan wijn leren proeven. Daarom is deze wijnproeverij een ideaal vrienden- of bedrijfsuitje en goed voor teambuilding.

 

Reserveren:

Proeven leer je zo geef ik in mijn tuinkamer op doordeweekse avonden van 19.30- 22.30 uur en biedt plaats aan 8 tot 12 personen. Je proeft tenminste 8 verschillende en zorgvuldig door mij geselecteerde wijnen, die de basis vormen voor het ontwikkelen van je eigen smaak en kennis. Op een speciaal daarvoor ontwikkeld formulier leg je van elke geproefde wijn je ervaringen vast. Dat kan je later helpen bij het kiezen van wijn in een restaurant of winkel. De avond eindigt met een kaasplankje, waarbij de restjes van de wijn worden opgemaakt. Afhankelijk van het aantal deelnemers kost de wijnproeverij vanaf € 27,50 per persoon.

 

Reserveren? Mail info@proevenbijsyl.nl of bel 06 502 454 16