Proeven op maat

De wereld is groot en er valt heel wat te ontdekken. Talloze wijngebieden produceren de mooiste wijnen. Niet alleen in Europa, maar ook in Noord- en Zuid Amerika, in Australië en in Zuid-Afrika. Bekende wijnen, maar ook onbekende wijnen die erop wachten om ontdekt te worden. Op aanvraag en in overleg wijs ik je graag de weg naar deze gebieden en landen.

 

Thema’s als wijngebied, druivenras of wijnjaar

Geoefende wijnliefhebbers, die zich verder willen verdiepen in een bepaald wijnland of wijngebied, kunnen in overleg met mij het arrangement Proeven op maat boeken. Ook een bepaald druivenras, dat over de hele wereld verschillende wijnen voortbrengt, kan een thema zijn voor Proeven op maat. Evenals een bepaald wijnjaar. Bijna alles is mogelijk, als ik de tijd krijg om dat voor te bereiden.

 

Vrienden, collega’s of teamgenoten, in groepen van 8 tot 12 personen, zijn welkom in mijn tuinkamer op doordeweekse avonden van 19.30 - 22.30 uur voor dit speciale wijnproef arrangement. Proeven op maat is het gesprek aangaan met bijzondere wijnen uit specifieke landen of gebieden. Door mijn eigen wijn- én reiservaringen te delen, zijn de ingrediënten aanwezig voor een succesvolle avond!

Reserveren? Mail info@proevenbijsyl.nl of bel 06 502 454 16